Home » Îngrășăminte foliare » Biostimulator cu aminoacizi » ACM-MAR 20 – extract lichid de alge marine
ACM-MAR 20 – extract lichid de alge marine

ACM-MAR 20 – extract lichid de alge marine

Distribuie articolul:

ACM-MAR 20  – Extract lichid de alge marine din varietatea Ascophyllum nodosum, care conține nutrienți de asimilare perfectă, pentru o mai bună și mai ușoară absorbție de către plantă, care transmite culturilor toate beneficiile algelor marine și a componentelor sale, în esență regleaza creșterea de citochinine.

MAR 20-Componenta

Dozele și forma de aplicare:

Irigare: începînd de la 2,5 la 5 l/ha și irigație, pentru a finaliza cu 20 l/ha.

Pulverizare foliară:

Fructe, viță de vie: 2 – 3 l/ha. De la începutul fructificării, se repetă peste fiecare 15 zile.

Legume, flori, plante ornamentale: 2 – 3 l/ha. De la începutul ciclului vegetativ și repetat peste fiecare 15 zile.

Compatibilitate:

Îngrășămintul ACM-MAR 20 este compatibil cu majoritatea pesticidelor, prin urmare, poate fi combinat cu diferite mijloace de protecție a plantelor, dar se recomanda testarea preventivă a soluțiilor prevăzute.

Caracteristici speciale ACM – MAR 20:

  • ACM – MAR 20 este un îngrășământ organic lichid de origine vegetală, ce conține un procent ridicat de carbohidrați, peptide și aminoacizi, elemente esențiale pentru desfășurarea proceselor metabolice din plante. Produsul este obținut prin procese naturale de hidroliză enzimatică și prin solubilizarea substanțelor vegetale, ceea ce garantează prezența unui conținut ridicat de carbohidrați și aminoacizi levogiri liberi, esențiali pentru realizarea proceselor metabolice în plante.
  • ACM – MAR 20 are un efect de ”carrier” – ajută la translocarea – elementelor nutritive aplicate pe frunze sau prin fertigare. Produsul, prin acțiunea sa nutritivă, favorizează activitatea fotosintetică și sinteza proteinelor în plante. Pentru un efect mai mare la creșterea recoltei și îndepărtarea consecințelor de la orice fel de factori de stres (SZR, căldură, secetă, etc.) sunt utilizate și hidratante prin metoda de laborator. Anume acestea contribuie la o mai bună și rapidă pătrundere în parenchimul frunzei și citoplasma celulelor, îmbunătățește procesele metabolice în celulele plantelor.
  • Datorită compoziției speciale, soluția este distribuită uniform pe suprafața de lucru, nu este spălat de ploi și are o perioadă lungă de acțiune și sincron efect – 21 – 28 de zile.
  • Elimină tensiunea superficială, care contribuie la pătrunderea substanțelor nutritive în parenchimul frunzei.
  • Orice pulverizator de calitate vă va servi mult mai mult datorită gradului de solubilitate a produsului.

Concepția tehnologiei intensive

Folosind fertilizanții de marca ACM la cultivarea de culturi agricole si respectând toate regulile și caracteristicile de îngrijire a plantelor, aveți posibilitatea de a mări productivitatea plantelor și recolta de la 50% pînă la 200%.

ACM – MAR 20 este un produs al AGRO CONSULTING DEL MEDITERRÁNEO, S.L. (Spania)

Pentru informaţii suplimentare:

“Sanctum AG” SRL

GSM: 0 693 21 230

“Sanctum AG” SRL este distribuitor exclusiv al AGRO CONSULTING DEL MEDITERRÁNEO, S.L. în Republica Moldova

Distribuie articolul: