Home » Noutăţi. Новости » Stratos Ultra – cea mai eficientă soluție în combaterea buruienilor și samuraslei în cultura de rapiță
Stratos Ultra – cea mai eficientă soluție în combaterea buruienilor și samuraslei în cultura de rapiță

Stratos Ultra – cea mai eficientă soluție în combaterea buruienilor și samuraslei în cultura de rapiță

Distribuie articolul:

Soluțiile inovatoare în agricultură reprezintă cheia succesului pentru fermieri.

Acum, BASF vine în ajutorul fermierilor oferind cel mai inovativ erbicid pentru combaterea  buruienilor graminee anuale și perene – Stratos Ultra.

Produsul este omologat la numeroase culturi, precum floarea-soarelui, soia, rapiță, sfeclă de zahăr și cartof.

Stratos Ultra are o acţiune sistemică şi este absorbit prin părţile verzi ale buruienilor, fiind transportat în întreaga plantă inclusiv pe toată lungimea rizomilor – acest aspect este extrem de important pentru combaterea buruienilor perene. Doza de folosire este de 0,8 – 1,5 l/ha, în funcție de tipul buruienilor și stadiul de dezvoltare. Produsul se aplică în amestec cu adjuvantul Metolat, ceea ce face ca eficacitatea în combaterea buruienilor să fie la cel mai înalt nivel.

Stratos Ultra este un erbicid graminicid, pe bază de cicloxidim. Pe lîngă buruienile graminee anuale și perene, produsul combate și samurasla de cereale păioase din cultura de rapiță.

Astfel, Stratos Ultra este cea mai bună și eficientă soluție în cazul combaterii buruienilor și samuraslei de cereale păioase în cultura de rapiță, semănată după grâu sau orz.

Și la capitolul preț, utilizarea erbicidului Stratos Ultra este o soluție foarte avantajoasă – cu costuri de 18,9 euro/ha în cazul combaterii buruienilor în cultura de rapiță.

Pentru informații suplimentare, contactați:

Biroul de consultare BASF în Republica Moldova:

GSM: 0 691 37 703 

rapita-fara-samulastra2

Distribuie articolul: