Home » Eveniment. События » Seminar BASF dedicat culturilor multianuale. Reportaj foto.
Seminar BASF dedicat culturilor multianuale. Reportaj foto.

Seminar BASF dedicat culturilor multianuale. Reportaj foto.

Distribuie articolul:

Recent, în regiunea Cernăuți (Ucraina), compania BASF a organizat seminarul „Dăunătorii și bolile culturilor pomicole”. La seminar au participat și un grup de agricultori din Republica Moldova.

ucraina38

Gheorghe Scutaru, director comercial „Sanctum AG” SRL:

Am participat la acest seminar împreună cu clienții companiei „Sanctum AG” care se interesează de noile tehnologii în domeniul pomiculturii. Schimbul de experiență tot timpul este un lucru binevenit. Pot menționa că în cadrul schemelor de protecție utilizate atît în Ucraina, cît și în Republica Moldova, se folosesc aceleași produse de la BASF. Și fermierii sînt foarte mulțumiți de efectul utilizării lor.

În timpul seminarului am avut posibilitatea să vizităm și cîteva livezi super-intensive: de cireș, măr și păr. Și pot afirma că livada de cireș ne-a impresionat pe toți.

Participarea la asemenea seminare ne permite să acumulăm experiență suplimentară, ceea ce este util în munca zi de zi. 

ucraina26

Mihai Buciuceanu, consultant independent în pomicultură:

Seminarul la care am participat este unul de profil. Folosim preparatele companiei BASF de mulți ani. Așa produse ca Delan, Kumulus sau Tercel deja sunt consacrate în în pomicultura. Iar dacă vorbim de sîmburoase, fungicidul Signum este un produs care nu are înlocuitori.

Folosim și regulatorul de creștere Regalis Plus. Mai înainte am utilizat Regalis. Am fost printre primii care am înțeles necesitatea și efectul utilizării regulatorului de creștere în livezile de măr. În scurt timp vor fi lansate pe piață produse de ultimă generație, cum ar fi Sercadis Plus, pe care le vom testa.

Suntem mulțumiți de preparatele companiei BASF, iar seminarul dat este binevenit. Și livada care am vizita-o este la un nivel foarte înalt. 

ucraina36

Nicolae Corcimari, pomicultor:

Am avut o deosebită plăcere de a mă afla la seminarul de astăzi care a avut loc în Ucraina, care actualmente este foarte dezvoltată în domeniul pomiculturii. Am văzut multe lucruri noi, pe care voi încerca și eu să le implementez. Doar văzînd experiența altora, poți să înveți și să obții recolte mari.

Am rămas impresionat de livida care am văzut-o și evident și de tehnologiile aplicate.

Le doresc la toți agricultorii noștri să participe la asemenea vizite de documentare. Cu cît mai multă experiență – cu atît mai bine. 

ucraina29

ucraina3ucraina2ucraina41ucraina4ucraina1ucraina9ucraina5ucraina6ucraina7ucraina8ucraina10ucraina11ucraina12ucraina13ucraina14ucraina15ucraina16ucraina17ucraina18ucraina19ucraina20ucraina21ucraina22ucraina23ucraina24ucraina25ucraina27ucraina28ucraina30ucraina31ucraina33ucraina34ucraina35ucraina37ucraina38ucraina39ucraina40

Distribuie articolul: